Case

terug Just Hazel

Achter Just Hazel gaan drie Gentse vriendinnen schuil die een duurzaam alternatief wilden voor hun kleerkast die uitpuilde van de eendagsvliegen (of eenseizoensvliegen). Vanuit hun hart voor mode, mens en milieu selecteren Siel, Fien en Nina voor hun klanten budget- en milieuvriendelijke kleding, accessoires en lifestylespulletjes. Die bieden ze online aan, maar ook offline, in hun ‘feelgoodstore’.

De merken die ze uitkiezen, garanderen goede werkomstandigheden en leefbare lonen voor hun medewerkers. Zo verkoopt Just Hazel onder meer Organication, MUD Jeans, Umiwi en Soruka. Bovendien werken die labels met kwalitatieve ecostoffen, zoals lyocell, bamboe en gerecycleerd polyester. Hoewel de drie vriendinnen de grote trends naar eigen zeggen niet volledig aan zich voorbij laten gaan, mikken ze toch vooral op tijdloze basics die makkelijk te combineren zijn.

Just Hazel komt tot slot zelfs aan huis. Tijdens ‘hazelicious parties’ kunnen klanten van (h)eerlijk vegetarisch of veganistisch lekkers proeven terwijl ze hun favoriete kledingstukken passen.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.