tips & tricks

terug Project Provenance - Kennisplatform voor meer transparantie

Het Londense Project Provenance Ltd is een platform dat kennis omtrent transparante productieketens, duurzaamheid en ethische richtlijnen verzamelt. Door andere bedrijven, merken en organisaties de juiste informatie te bezorgen, probeert het project een steentje bij te dragen tot een betere wereld. Project Provenance Ltd wil een transparante sector creƫren waarin elk bedrijf eerlijk communiceert over het verhaal achter zijn product.

Om dit verhaal aantrekkelijk te maken, kan je als merk of bedrijf steunen op de digitale kennis en ervaring van Project Provenance Ltd, dat de geschiedenis van alle producten digitaal bijhoudt en raadpleegbaar maakt. Dit zorgt voor meer transparantie en voor interessante producten. Bovendien houdt Project Provenance Ltd de informatie steeds up-to-date, zodat de consument geboeid blijft.

Project Provenance Ltd wil niet enkel ondernemers stimuleren, maar iedereen aanzetten om hun visie te delen. Als individu krijg je daarom de kans om ambassadeur te worden van het project en jouw favoriete, transparante merken te promoten. Het bedrijf probeert daarnaast iedereen te motiveren om de hashtag #PPGO te gebruiken na de aankoop van een duurzaam en transparant product.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.