Case

Bonjour Maurice

Bonjour Maurice is een Belgisch baby- en kinderkledingmerk dat met slim design (minstens) twee vliegen in één klap slaat. Ten eerste wil het ouders makkelijk maken om hun kroost zelf te laten kiezen welke kleren ze willen aandoen. Zo leren kinderen op hun eigen benen staan en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Hoe dat concreet werkt? Alle kledingstukken van Bonjour Maurice kan je recto verso dragen! Die ingenieuze eigenschap heeft natuurlijk nog een pak voordelen. Zit er een vlek op het T-shirt van je uk? Dan hoeft dat niet per se in de wasmachine (waterverspilling!), maar kan je oogappel dat gewoon binnenstebuiten aantrekken. En hoeveel Bonjour Maurice-stuks je ook koopt: je trakteert er je kinderen telkens op dubbel zoveel outfits mee.

De kleding van Bonjour Maurice is bovendien gemaakt om lang mee te gaan. De meeste stukken zijn uniseks, waardoor zusjes ze aan broertjes kunnen doorgeven, en andersom. Kinderen die een groeispurt doormaken en op minder dan een jaar tijd uit hun Bonjour Maurice-kleren groeien, hebben geluk: hun ouders mogen de items terugsturen naar het Belgische merk, dat hen in ruil op 20% korting trakteert op een volgende aankoop.

Tot slot wil Bonjour Maurice het milieu minder belasten door voor milieuvriendelijke materialen te kiezen (zoals biologisch katoen), en de productie in Europa te houden (meer bepaald in Porto, waar alles van het weven van de stof tot het verpakken en labelen van de afgewerkte items gebeurt).

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.