Case

Thinking MU

Thinking MU, een kledingmerk uit Barcelona, wordt geïnspireerd door vakmanschap, de natuur, de nieuwe wereld, humor en mensen. Het merk maakt zowel kledij voor vrouwen als voor mannen en produceert daarnaast ook tassen. De producten zijn volledig vervaardigd uit organisch katoen afkomstig uit India en Peru. Meer dan de helft van de kledingstukken krijgt een natuurlijke witte kleur, de rest wordt gekleurd met biodegradeerbare pigmenten.

Bij de productie wordt zo weinig mogelijk water gebruikt, een visie die Thinking MU via certificaten probeert op te leggen aan al haar partners. De handgemaakte producten van Thinking MU worden met respect gemaakt door vaste handelspartners van het bedrijf. Het versnijden en stikken van de stoffen en de productie van de labels en prijskaartjes (uit gerecycleerd materiaal) gebeurt in kleine, fairtrade workshops.

Om andere duurzame initiatieven onder de aandacht te brengen, zette Thinking MU het platform People of the future op. Daar zijn verschillende kleinschalige, authentieke projecten te vinden die bijdragen tot een betere wereld. Met het platform wil Thinking MU mensen inspireren en de bezielers van de projecten een hart onder de riem steken.

gerelateerde cases

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.