Case

Made & More

Made & More is een kledinglijn die zich richt op duurzame mode en die transparant wil zijn over hoe en door wie elk kledingstuk gemaakt werd. Made & More ontwerpt enerzijds een eigen, duurzame collectie die in Europa wordt geproduceerd en vult haar assortiment anderzijds aan met labels die haar waarden en normen delen.

Die labels moeten garanderen dat hun productie volledig transparant en in Europa gebeurt. Made & More kiest voor Europese producenten om de lokale economie een duwtje in de rug te geven en tegelijk haar eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. Op elk item vermeldt Made & More de herkomst en de designer. Ze koppelen namen, gezichten en verhalen aan al hun items. Zo bevat elk label van de Made & More-collectie een QR-code die je doorstuurt naar een video van de fabriek.

Voor haar eigen collectie maakt het merk dan weer gebruik van natuurlijke stoffen en vermijdt het chemicaliën zoveel mogelijk. Door de levenslange garantie – items herstellen of de klant een herstelkit opsturen – moedigt Made & More consumenten aan om hun favoriete stukken te herstellen en niet zomaar weg te gooien.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.